Merken

[ comfort zone ]

SKIN
IS ONZE FOCUS

Ons doorlopende onderzoek heeft als doel de huid te doorgronden, zodat we de beste duurzame resultaten kunnen bieden en de schoonheid en vitaliteit van de huid optimaal kunnen waarborgen.

SCIENCE
IS ONZE GUIDE

In het continue proces van verbetering en streven naar excellentie laten wij ons leiden door de meest geavanceerde medische en wetenschappelijke studies.

SOUL IS
WAT ONS UNIEK MAAKT

We hebben niet alleen met de huid te maken, maar met de mens als geheel. Ons vooruitstrevende doel is om mensen te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor zichzelf zorgen, zowel van binnen als van buiten.

FILOSOFIE

Huidverzorgingsproducten voeden en verzorgen de huid. Om deze reden is [ comfort zone ] zeer strikt in haar formuleringen en worden alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van onze producten te kunnen garanderen.

We hebben siliconen vervangen door natuurlijke, voedende oliën en boters, die dezelfde aangename textuur en “real active beauty” voor de huid garanderen.

Onze producten worden geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen

JANE SCRIVNER

‘Het is wat uw huid zelf zou kiezen’

DE BASIS VAN JANE SCRIVNER SKIN CARE IS RESULTAAT GERICHTE HUIDVERZORGING

Door haar internationale ervaring in de massage werkte zij met diverse inheemse oliën.

Door haar interesse wat de oliën voor de huid kunnen betekenen is een eigentijdse lijn ontstaan van resultaatgerichte huidverzorging, gemaakt van 100% authentieke kernoliën en natuurlijke ingrediënten. Deze producten werken doelgericht om u een prachtige, gezonde huid te geven en te behouden.

FEITEN

Jane selecteert de kernoliën zelf bij de teler, de bron. Alle producten worden in Engeland vervaardigd waarbij de veiligheidscode wordt gevolgd. Ingrediënten worden niet op dieren getest. De producten zijn hierdoor ook geschikt voor vegetariërs.

De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en 98% biologisch. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geurstoffen en zijn volledig parabeen- en SLS vrij. Eenvoudig, maar effectief voor alle huidaandoeningen en leeftijden.

Jane Scrivner is een huidverzorgingslijn dat al meerdere prijzen heeft gewonnen!

PIROCHE COSMÉTIQUES

Piroche wordt geïnspireerd door de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). De TCG verklaart hoe energie circuleert in het lichaam en wat de beste manier is om obstakels in het lichaam te verwijderen. De natuurlijke balans van het lichaam en de geest wordt hersteld door het stimuleren van energiestromen. Dit garandeert een grotere energie, gezondheid en een stralend, natuurlijk uiterlijk. Bij de energetische behandelingen wordt gewerkt met de lymphodrainer, een mechanisch cuppingapparaat, etherische oliën en met de handen.

Banner 18

DETOXICATIE

STIMULATIE

REGENERATIE

De bio-energetische drainage is ontwikkeld door Piroche. De actieve en natuurlijke ingrediënten die de producten bevatten helpen het lichaam om afvalstoffen en toxine ophopingen te verwijderen. Gezondheid en schoonheid verschijnen wanneer het lichaam op een gebalanceerde manier absorbeert, verbrandt en afvoert.

Door de combinatie van bio-aroma’s (etherische oliën) en individueel uitgezochte Piroche producten wordt er energetisch en cosmetisch gewerkt aan de behoeften van het lichaam en het gezicht. Het werken op de energiebanen van de meridianen herstelt de energiebalans van het lichaam. Deze energiebanen lopen langs de spieren.

Het resultaat van dit innovatieve behandelconcept is vernieuwing en activering van de lichaamscellen. De mentale regeneratie herstelt de innerlijke balans. Na een behandeling gebaseerd op deze methode voelt u zich goed en harmonisch. Innerlijke harmonie en een fris uiterlijk schenken u een nieuw bewustzijn van het lichaam.

Logo Piroche

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.