Lichaamsmassage

Ontspanningsmassage voor het lichaam

Ontspannende massage

Een volledige massage ontspant de spieren, maakt de gewrichten, spieren en pezen soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van afvalstoffen zodat die het lichaam beter kunnen verlaten. Door ontspanning van de spieren in het lichaam kunnen ook klachten als stress, spanningshoofdpijn, stijve nek, chronische vermoeidheid en slaapproblemen worden verzacht. Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt.

Een ontspannende massage is geschikt voor iedereen

Door middel van effleurages, knedingen en fricties ontstaat er een natuurlijke en verfijnde manier van aanraken, die aangenaam en ontspannend is om te ondergaan. Na een behandeling zul je beslist het effect merken; soepele spieren, minder pijn, betere nachtrust. Deze massage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij  een warme massageolie wordt gebruikt.

Losse behandeling
> 30 min. | € 35,-
> 60 min. | € 60,-

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.