Gezichtsbehandelingen [ comfort zone ]

BEAUTY BASIC

50 minuten | € 52,50

Een heerlijke gezichtsbehandeling afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Onzuiverheden verwijderen is bij de gezichtsbehandeling inbegrepen.

Behandeling:

BEAUTY REMEDY

60 minuten | € 62,50

Kalmerende, versterkende en verzachtende gezichtsbehandeling met een exclusief masker, dat roodheid, jeuk en irritatie vermindert. De huid zal veerkrachtig en gekalmeerd aanvoelen en er ook zo uitzien.

Behandeling:

SACRED NATURE

50 minuten | € 53,50

In deze gezichtsbehandeling die geschikt is voor elke huidconditie, ook de meest gevoelige, werken we met gecertificeerde, biologische producten van [comfort zone] Sacred Nature. Onzuiverheden verwijderen is bij de gezichtsbehandeling inbegrepen.

Behandeling:

ANTI-AGING DOUBLE PEEL

45 minuten | € 65,-

Een gezichtsbehandeling die celvernieuwing stimuleert door het gebruik van fruitzuren van verschillende intensiteiten. Voor alle huidcondities geschikt. Uitermate geschikt voor de verdikte huid met een ongelijkmatige teint. Onzuiverheden verwijderen is bij de gezichtsbehandeling inbegrepen.

Behandeling:

Double Peel kuur: 6 x 45 minuten € 330,- ipv € 390,-

ANTI-AGING SUBLIME SKIN

60 minuten | € 75

Een anti-aging gezichtsbehandeling, verstevigend en liftend. Onzuiverheden verwijderen is bij de gezichtsbehandeling inbegrepen.

Behandeling:

ANTI-AGING SUBLIME SKIN

75 minuten | € 89

Een anti-aging gezichtsbehandeling, verstevigend en liftend.
Onzuiverheden verwijderen is bij de gezichtsbehandeling inbegrepen.

Behandeling:

Gezichtsbehandelingen heren

Hydraperformer

50 minuten | € 52,50

Een heerlijke gezichtsbehandeling afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Het verwijderen van onzuiverheden is bij de gezichtsbehandeling inbegrepen.

Behandeling:

Wellnessperformer

60 minuten | € 62,50

De behandeling begint met een ontspannende rugmassage. Hierna volgt een heerlijke gezichtsbehandeling afgestemd op uw huidconditie en behoefte. Het verwijderen van onzuiverheden is bij de gezichtsbehandeling
inbegrepen.

Behandeling:

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.