Energetische cupping behandelingen Piroche

Energetische cupping

Ons lichaam kan uit balans raken door onder andere stress, pijn, angst en voeding. Dit kan lichamelijke blokkades zoals energieverlies en pijntjes tot gevolg hebben. De energetische behandeling zorgt door lymfedrainage en bindweefselmassage voor ontgifting, cel vernieuwing en energie. Afvalstoffen, vochtophopingen en verklevingen worden afgevoerd. Voor een optimale diepte werking wordt gebruik gemaakt van de Lymphodrainer (cuppingapparaat), manuele massage en etherische oliën. Energetische behandelingen geven meer en langer resultaat dan klassieke behandelingen.

ENERGETISCHE GEZICHTSBEHANDELING

95 minuten | € 120,-

De energetische gezichtsbehandeling werkt harmoniserend op het zenuwstelsel, versterkt het afweersysteem en verbetert de structuur van de huid. De huid heeft een frisse uitstraling, is egaler, strakker en goed doorbloed. Je voelt je heerlijk ontspannen.

Behandeling:

BODY DRAINAGE

85 minuten | € 115,-

De energetische bodydrainage heeft een diep reinigende en ontspannende werking. Lichaamscellen worden geactiveerd, je krijgt meer energie en lichamelijke klachten kunnen verminderen. Spanning en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deze behandeling versterkt het immuunsysteem, verbetert de bloedsomloop en het functioneren van de lymfe. Hierdoor wordt je lichaam soepeler en wordt huidverslapping tegengegaan. Een super bijkomend voordeel is dat je gezicht er stralend uitziet terwijl deze niet behandeld is.

Behandeling:

RELAX YOUR BACK

60 minuten | € 75,-

Een energetische behandeling gericht op ontspanning en het losmaken van spieren en weefsels van de rug.

Speciaal geselecteerde essentiële oliën helpen de spieren te ontspannen, terwijl een verwarmde algenpakking de huid voorziet van waardevolle voedingsstoffen. Lymfedrainage (d.m.v. cupping) zorgt ervoor dat afvalstoffen worden losgemaakt en afgevoerd. De behandeling wordt afgesloten met een korte ontspannende massage.

Contra-indicaties: zwangerschap, hormoonstoringen, medicatie op hormoonbasis en schildklieraandoeningen

Behandeling:

RELAX YOUR BACK KUURMAAND

15% korting

4 BEHANDELINGEN | €409,25 NU €347,50

Intensieve energetische behandelingen ter ontspanning en het losmaken van spieren en weefsels van de rug. Gedurende 1 maand komt u wekelijks langs voor een behandeling. 

De kuur bestaat uit de volgende behandelingen:

Voor een optimaal resultaat van de kuur krijgt u een fles AS badolie mee. Neem 2-3 keer per week een bad of voetenbad of breng het aan als een body olie. Dit werkt spierontspannend, kalmerend en ontspant lichaam en geest.

Contra-indicaties: zwangerschap, hormoonstoringen, medicatie op hormoonbasis en schildklieraandoeningen

nb. De kuur dient in zijn geheel betaald te worden bij de eerste behandeling.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.