Energetische cupping behandelingen Piroche

Energetische cupping

Ons lichaam kan uit balans raken door onder andere stress, pijn, angst en voeding. Dit kan lichamelijke blokkades zoals energieverlies en pijntjes tot gevolg hebben. De energetische behandeling zorgt door lymfedrainage en bindweefselmassage voor ontgifting, cel vernieuwing en energie. Afvalstoffen, vochtophopingen en verklevingen worden afgevoerd. Voor een optimale diepte werking wordt gebruik gemaakt van de Lymphodrainer (cuppingapparaat), manuele massage en etherische oliën. Energetische behandelingen geven meer en langer resultaat dan klassieke behandelingen.

ENERGETISCHE GEZICHTSBEHANDELING

95 minuten | € 119,-

De energetische gezichtsbehandeling werkt harmoniserend op het zenuwstelsel, versterkt het afweersysteem en verbetert de structuur van de huid. De huid heeft een frisse uitstraling, is egaler, strakker en goed doorbloed. Je voelt je heerlijk ontspannen.

Behandeling:

BODY DRAINAGE

80 minuten | € 109,-

De energetische bodydrainage heeft een diep reinigende en ontspannende werking. Lichaamscellen worden geactiveerd, je krijgt meer energie en lichamelijke klachten kunnen verminderen. Spanning en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deze behandeling versterkt het immuunsysteem, verbetert de bloedsomloop en het functioneren van de lymfe. Hierdoor wordt je lichaam soepeler en wordt huidverslapping tegengegaan. Een super bijkomend voordeel is dat je gezicht er stralend uitziet terwijl deze niet behandeld is.

Behandeling:

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.