Elektrisch ontharen & verwijderen huidoneffenheden

Wilt u ongewenste haargroei definitief verwijderen?

Behandeling elektrisch ontharen

Met elektrisch ontharen kunnen we haartjes individueel verwijderen. Deze methode is geschikt voor kleine oppervlakken, alle haarkleuren en alle seizoenen. Omdat haren in de eerste groeifase het meest effectief zijn te behandelen, is het nodig regelmatig te komen. Afhankelijk van de hoeveelheid haren wordt een behandelcyclus met u besproken. Er vindt altijd een intakegesprek plaats waarin ook contra-indicaties met u worden doorgenomen.

Vergoeding elektrisch ontharen

U kunt voor het elektrisch ontharen van ongewenste haargroei in aanmerking komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft en raadpleeg de polisvoorwaarden.

Prijzen per behandeling

Eerste 15 minuten | € 35,-
Daarna € 1,50 per minuut

Heeft u last van huidoneffenheden en wilt u een mooie, egale huid?

Huidoneffenheden verwijderen

Ook het verwijderen van huidoneffenheden gebeurt snel, gemakkelijk en doeltreffend. Huidoneffenheden zoals couperose, pigmentvlekjes, steelwratjes en bloedblaartjes kunnen verwijderd worden.  De huid wordt aangestipt met een klein naaldje, hierdoor verschrompelen de huidaandoeningen vrijwel pijnloos en zonder littekens achter te laten.

Na de behandeling ontstaat een korstje dat na een aantal dagen verdwijnt.

Tijdens een intakegesprek worden de contra-indicaties met u doorgenomen.

Prijzen per behandeling

Eerste 15 minuten | € 35,-
Daarna € 1,50 per minuut

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.